Reserveu-vos el 27 d’abril… farem la tradicional pujada a Caulès

Tradicional pujada a Caulès.

Sortida: Plaça de l’Església a les 9,00 h.
Recorregut: Enguany farem la pujada a Caulès pujant pels camps de Vall Daniel. Amb un recorregut de 8,800 km.

Sortirem de la plaça de l’Església, i en un plis plas deixarem el Poble. Baixarem pel c/ Dr. Deulofeu, seguirem pel c/ Orient, que el deixarem quan arribarem a l’alçada del pati del col•legi, on trancarem cap a la dreta pel camí de terra, que ens portarà a la pista asfaltada i seguidament travessarem el pont de l’autovia.

Ben aviat arribarem al Bosc d’en Puig. Seguirem per la pista asfaltada i trobarem els masos de Can Castelló a l’esquerra i de Can Rostoll, Can Porcell, Can Pitof i Can Ribot a la banda dreta. Aquí s’acabarà la pista asfaltada i tota la resta del recorregut serà per camins de terra. Serà un bon moment per mirar enrere i gaudir d’una bona vista del “Pla” i de Vidreres. No tardarem massa en arribar a Can Cornellà, on al final de la casa hi trobarem el PRIMER CONTROL (km. 3,300). En aquet lloc deixarem la pista i a ma esquera seguirem per un camí. Tot seguit trobarem el Circuit de Moto-Cros i en pocs minuts arribarem a la riera de Vall Daniel, la travessarem i a pocs metres trobarem una cruïlla de camins; el de la dreta ens portaria cap a Aiguaviva, l’ignorem, el del mig ens aniria bé però està en molt mal estat, i també l’ignorem, per tant, continuarem pel camí de l’esquerra.

A partir d’aquest punt el camí ja s’enfila, arrancant amb una forta pujada d’uns 240 metres on hi trobarem el km. 5. Seguirem pujant i arribarem a un encreuament de camins – punt conegut com “EL SURO DE LA BERRUGA”. Ignorarem els DOS camins de l’esquerra (el que baixa ens portaria als camps de Can Dalmau passant per les fonts d’en Cándido i Font de Ferro; i el que puja ens aniria molt bé, perquè ho fa de forma suau, però faríem 1 km més de volta). Seguirem pel camí de la dreta i pujarem fins a trobar una pista molt ampla. Aquí tenim el SEGON I ÚLTIM CONTROL, situat al km 6,300 i és el final de la PRIMERA pujada de 1,500 metres
Seguirem la pista de la dreta per continuar el recorregut, ara tot planer, i ben aviat arribarem a una altra cruïlla de camins ( si seguíssim per la pista ens portaria a la Petja de San Martí i el camí de la dreta va direcció cap a Lloret). El nostre recorregut continuarà per l’esquerra, caminarem a bagueny, planer i amb alguna bassa ( si ha plogut) . Al cap d’una estona ens plantarem a l’Hort de Caulès. Podrem gaudir de l’arbre monumental conegut com EL SURO DE L’HORT DE CAULÈS. Ja estem acabant el recorregut només falta un altre esforç per fer la ÚLTIMA PUJADA( 850 metres) on ens espera un bon esmorzar de pa amb tomàquet i botifarra. I que no falti al XAREL•LO.

happy wheels
Comparteix-lo

bosco

Fes el teu comentari